Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Καμένος κατά Μαρινάκη και στη Βουλή!



Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να παίζει έναν ρόλο υπερασπιστή του Μαρινάκη για την υπόθεση του Noor 1 την οποία συνεχώς ανακινεί ο Πάνος Καμένος.
Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης έχει στοχοποιηθεί από την αντιπολίτευση και πολλά ΜΜΕ γι’ αυτό το θέμα το οποίο απ’ ότι φαίνεται τους καίει και προσπαθούν να το ξεπεράσουν.
Σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ανεξαρτήτων Ελλήνων ξεκίνησε την τοποθέτησή στη συζήτηση για τη δημιουργία εξεταστικής επιτροπής για τις επαφές του με τον Γιανουσάκη λέγοντας:  «πρώτη φορά κόμμα κινδυνεύει να κατηγορηθεί ως πολιτικός βραχίονας εγκληματικής οργάνωσης».


Μίλησε ακόμη για απατεώνες αλλά και αποπληρωμή βλάκες εκπρόσωπους συμφερόντων. Σημείωσε δε, ότι όλο αυτό ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου όταν και κλήθηκε από εκδότη Κυριακάτικης εφημερίδας (τον οποίο δεν κατονόμασε) ο οποίος του προσκόμισε, άρθρο που έφθασε στα χέρια του από δημοσιογράφο του δικαστικού ρεπορτάζ, το οποίο ήταν προτυπωμένο και από κάπου δοσμένο και έκανε λόγο για «ειδικό δικαστήριο για τον Καμμένο».

Ο εκδότης αρνήθηκε να το δημοσιεύσει, η εφημερίδα «Το Καρφί» το δημοσίευσε στις 17 του μηνός. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος «από εκείνη την ημέρα και μέχρι σήμερα εκδόθηκαν δύο καινούργιες εφημερίδες, επανεκδόθηκε μία και εξαγοράστηκαν άλλες τρεις υποεφημερίδες και εγώ είμαι ο μόνος πολιτικός που είμαι πρωτοσέλιδο για το "έγκλημα" να οδηγήσω στην Δικαιοσύνη μια υπόθεση ναρκωτικών».

Ο κ. Καμμένος συνέχισε τις αναφορές του με σημερινό δημοσίευμα που αφορούσε τον επιχειρηματία Στιβ Κακέτση και την μήνυση που κατέθεσε κατά του Ιωάννη Κουρτάκη και του Αλέξη Κούγια. Στη συνέχεια ανέφερε την ιστορία με το ζεϊμπέκικο του Παναγιώτη Κουρουμπλη σε γιορτή του πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη 2» που ευθύνεται για την πετρελαιοκηλίδα.

Μερικά ακόμη σημεία της ομιλίας του Πάνου Καμμένου:

«Απαντώ ευθέως στη Νέα Δημοκρατία Ο Γιαννουσάκης επεδίωξε την επαφή μαζί μου κι όχι εγώ μαζί του».

«Αυτοί δεν κολώνουν με κανένα τρόπο όταν κάποιοι δεν πηγαίνουν με τα νερά τους. Κι αν τους αφήσουμε να υπάρχουνε τότε θα έχουμε ευθύνη όλοι μας».

«Ειπώθηκαν πολλά για την υπόθεση του Noor 1 και από τον κοινοβουλευτικό μας εκπρόσωπο και από τους δύο βουλευτές μας με κατάθεση μάλιστα και λογαριασμών που φεύγαν τα χρήματα από τον Μαρινάκη για τις εταιρείες του Γιαννουσάκη. Δεν είναι υπεύθυνοι να τα εξετάσουμε εμείς, η ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα τα εξετάσει αλλά πρέπει να την αφήσουμε να ανοίξει λογαριασμούς».

«Δεν έχω κανένα προσωπικό λογαριασμό με τον Μαρινάκη. Αν όμως είναι πίσω από την αυτή την υπόθεση όπως κι αν λέγεται πρέπει να πληρώσει».

«Τα βουλεύματα αργούν εδώ και 1,5 χρόνο. Υπάρχει η υπόθεση των στημένων αγώνων η οποία με πρόταση Δασκαλόπουλου για προφυλάκιση με αιτήσεις εξαιρέσεως που γίνονται καθημερινώς παραμένει στο συρτάρι. Και δυστυχώς δεν έχει γίνει έλεγχος για το ποιος την κρατάει στο συρτάρι. Υπάρχουν υποθέσεις εκκρεμείς για τον ίδιο επιχειρηματία. Να προχωρήσει η διερεύησή τους. Αν είναι αθώος να αθωωθεί, αν είναι ένοχος να πληρώσει».

«Δεν είμαι εγώ που ανακάλυψα τον Μαρινάκη. Τον κατονόμασε τρεις φορές ο Γιαννουσάκης. Στη δίκη του ΣΚΑΪ το έπαιζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετά τα βρήκανε. Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όλες μου οι συνομιλίες γίνονται από το προσωπικό μου τηλέφωνο και όχι από πακιστανικά τηλέφωνα στο όνομα Φαταούλ Χακίμ σαν αυτά που χρησιμοποιούσαν κάτι αθώοι ολιγάρχες για να στήνουν δικαστικές έδρες. Ουδέποτε μίλησα με εισαγγελικό λειτουργό. Ουδέποτε εκβίασα τον Γιαννουσάκη να εμπλέξει τον επιχειρηματία Μαρινάκη στην υπόθεση του Noor 1».

«Ο Ευαγγελος Μαρινάκης και το γιουσουφάκι το οποίο ενεργεί ως εγκληματική οργάνωση δολοφονώντας χαρακτήρες ο κύριος Ιωάννης Κουρτάκης θα πρέπει να αντιληφθούν ότι σε αυτή τη χώρα δε διατάζουν ούτε οι σουλτάνοι ούτε ο Εσκομπάρ».

Δείτε εδώ ολόκληρη η ομιλία του Πάνου Καμμένου στην Βουλή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου