Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ένσταση από ΠΑΟΚ και πολύ ισχυρά στοιχεία



Τον ΠΑΟΚ προσπαθούν να παρουσιάσουν ως κατηγορούμενο για την αναβολή διεξαγωγής του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι ο Ολυμπιακός έφυγε από το γήπεδο και έχει ευθύνη για τη μη τέλεση του παιχνιδιού.
Το ίδιο το φύλλο αγώνος είναι το πιο ισχυρό στοιχείο, εκεί όπου ξεκάθαρα αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το γήπεδο μετά τους διαιτητές. Κάτι που όλοι είδαν εξάλλου από την κίνηση του Σάββα Θεοδωρίδη και το: «Παίρνω την ομάδα και γεια σας».
Από εκεί και πέρα αποδεικνύεται από το φύλλο αγώνα ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν επέτρεπε την είσοδο του γιατρού αγώνα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για να εξετάσει τον Γκαρθία, ο οποίος ήθελε να φύγει και να πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Πολύ σημαντικό είναι και το στοιχείο της πρώτης διάγνωσης που αναφέρει αμυχή στο εσωτερικό του χείλους, κάτι που φυσικά δεν του δημιουργούσε θέμα παρουσίας στο γήπεδο.
Αυτά τα πρώτα στοιχεία και όλα όσα ακολουθούν δίνουν τη βεβαιότητα ότι ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί και το ματς είτε θα κατακυρωθεί υπέρ του, είτε θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου