Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Όσο μιλάει εκτίθεται ο Βασιλειάδης



Οι δηλώσεις του υφυπουργού Βασιλειάδη για ότι έγινε στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, μόνο ως άστοχες μπορεί να θεωρηθούν. Ο υφυπουργός που τώρα τελευταία έχει υιοθετήσει πολλές φορές τις θέσεις του Ολυμπιακού έριξε την ευθύνη για ότι έγινε σε έναν οπαδό του ΠΑΟΚ. Αυτό που δεν ανέφερε ο Βασιλειάδης ήταν ότι αυτός ο οπαδός έκανε ότι και όλοι οι υπόλοιποι και έβαλε στο γήπεδο αντικείμενα που δεν απαγορεύονταν.  
Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είναι πραγματικά τραγικό γιατί σε ένα ματς που επρόκειτο να γίνει με τόση ένταση και με πολύ μεγάλη προσπάθεια και κινητοποίηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως και από όλες τις ΠΑΕ μέχρι τώρα για να είμαστε ειλικρινείς βρέθηκε ένας βλάκας, ο οποίος πήρε στο λαιμό του και την ομάδα και τον κόσμο της ομάδας».
Για τα διαδικαστικά της υπόθεσης τόνισε: ««Εξαρτάται τι γράφει το φύλλο αγώνος. Εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτό. Εγώ έχω την ησυχία ότι υπάρχουν τακτικοί δικαστές στο ποδόσφαιρο οπότε έχει θεωρητικά τουλάχιστον το εχέγγυο της αμεροληψίας και της ευθυκρισίας και από εκεί και μετά έχω ένα κανονιστικό πλαίσιο δεδομένο. Πολλοί θα πουν και θα σκεφτούν ότι είναι και άδικο αυτό που έγινε. Μαζί είχαμε μιλήσει και πέρυσι μετά το κουτάκι στον Ίβιτς έτσι δεν είναι;
Νομίζω σε σας είχα βγει που βγήκε σε εκείνη τη συζήτηση αν το κουτάκι ήταν γεμάτο ή άδειο μια τέτοια συζήτηση υπάρχει και τώρα αν το ρόλο αυτό είναι βαρύ ή ελαφρύ. Εντάξει είναι μία κουβέντα και αυτή. Προφανώς αυτό το ρολό ήταν βαρύ αλλά αυτά ρίχνονται στο γήπεδο ξέρετε πως στο πλαίσιο των πανηγυρισμών. Όποιοι έχουν πάει ενδεχόμενα το έχουν κάνει κιόλας στα νεανικά τους χρόνια αλλά παρόλα αυτά ο κανονισμός όμως είναι σαφής και μιλάει για τραυματισμό αξιωματούχου του αγώνα».
Με  μεγάλη επιπολαιότητα ο Βασιλειάδης συγκρίνει δύο τόσο ξεχωριστά περιστατικά. Το ένα με κουτί το άλλο με χαρτί, το ένα από τα 50 μέτρα το άλλο από τα δύο, το ένα με τον προπονητή να μην αρνείται την εξέταση το άλλο με τον προπονητή να φεύγει για ιδιωτικό νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου