Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Νέα προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών από Ολυμπιακό



Ο Σάββας Θεοδωρίδης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλαν επιστολή σε ΚΕΔ, ΕΠΟ και FIFA με σκοπό να αλλάξει ο διαιτητής του ντέρμπι Παπαπέτρου, αλλά  και ο τέταρτος Σιδηρόπουλος. Μετά την σφαγή του Αστέρα Τρίπολης η ΠΑΕ Ολυμπιακός τόλμησε να θέσει θέμα και να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με αφορμή τον ορισμό του κ. Παπαπέτρου και του κ. Σιδηρόπουλου, να διευθύνουν τον εντός έδρας αγώνα μας ενάντια στην ΑΕΚ, την 4η Φλεβάρη 2018, ενός από τους πλέον κρίσιμους αγώνες της Super League, μέχρι στιγμής, σας ζητούμε με θέρμη να ανασύρετε στη μνήμη σας τα αρκετά αιτήματά μας, για την αντικατάσταση της αμφιλεγόμενης ΚΕΔ της ΕΠΟ (όλα τα μέλη της οποίας παραμένουν στην θέση τους, όπως προσλήφθηκαν από τον κ. Δέδε, πρώην CEO της ΑΕΚ), αλλά και τις πολυπληθείς διαιτητικές επιδόσεις, οι οποίες παράνομα και ανάρμοστα επηρέασαν την πορεία και το αποτέλεσμα πολλών αγώνων της Super League και εν προκειμένω, ενάντια στο συμφέρον του Ολυμπιακού, μαζί με το αίτημά μας για κορυφαίους ξένους διαιτητές UEFA, να ορίζονται σε όλα τα κρίσιμα ματς, μέχρι το τέλος της σεζόν».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε και κατήγγειλε: ««Για μία ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες της ξεκάθαρης τακτικής του Ολυμπιακού, που χωρίς να έχει το παραμικρό έρεισμα και πάτημα στη λογική, στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα και στη νομιμότητα επιδίδεται σε στυγνό και αθέμιτο παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών του μεταξύ μας ντέρμπι της Κυριακής. Τακτική που ακολούθησε και πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι Κυπέλλου αποκομίζοντας δεδομένα οφέλη από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από το ξεκίνημα της εφετινής σεζόν απέφυγε συνειδητά να μπει σε αυτό το ανόητο επικοινωνιακό παιχνίδι σεβόμενη απόλυτα τους κανονισμούς και τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, αλλά δεν μπορεί να μείνει θεατής στην οδυνηρή πραγματικότητα, την οποία διαμορφώνει πλέον ο Ολυμπιακός αλλοιώνοντας τους όρους και τις συνθήκες ισονομίας του καθοριστικού ντέρμπι της Κυριακής και δημιουργώντας ταυτόχρονα σοβαρούς κινδύνους για την ομαλή διεξαγωγή του.

Καταγγέλλουμε την παράνομη τακτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις αρμόδιες αρχές, επιφυλασσόμαστε για όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας και περιμένουμε από την ΕΠΟ ως ανώτατη ποδοσφαιρική αρχή, αλλά και από την Super League ως διοργανώτρια του πρωταθλήματος να πάρουν άμεσα θέση απέναντι σε αυτή την πρωτοφανή τακτική επηρεασμού των διαιτητών της συνάντησης.

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να οδηγηθεί στο Καραϊσκάκη σαν πρόβατο επί σφαγή.

Καλείστε να πάρετε τα μέτρα σας!».

* Φυσικά,  μετά από όλα αυτά ή πέρα από όλα αυτά, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αλλαγής του διαιτητή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου