Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Δεν ξέρει ο Βρύζας για την Εθνική ομάδα; Και ποιος ξέρει;



Να τα μας… Δέχεται κριτική και μάλιστα εντελώς άστοχη και ο Ζήσης Βρύζας, επειδή προτείνει την παραμονή Σκίμπε στην Εθνική ομάδα.

Παράξενα πράγματα, από παράξενα κέντρα.

Κριτική μπορεί να γίνεται, αλλά όχι και να βασίζεται στο ότι… «ο Βρύζας αποφασίζει όντας δίπλα στην Εθνική ομάδα ένα μόνο μήνα». 

Μα είναι δυνατόν; Ποιος μπορεί  να κρίνει και να παίρνει τέτοια θέση, ξεχνώντας ότι ο Βρύζας εργάζεται ως υπεύθυνος Εθνικών ομάδων από πέρυσι που ανέλαβε η προσωρινή διοίκηση; Απαράδεκτο αυτό και ύποπτο να γράφεται!Ένα χρόνο είναι εκεί, για να μην βάλουμε και όλα τα προηγούμενα.

Ο Βρύζας έχει την εμπειρία, ο Βρύζας έχει την άριστη γνώση, ο Βρύζας βλέπει και αφουγκράζεται καθημερινά, ο Βρύζας δεν είναι αλάνθαστος, αλλά έχει υπεύθυνη θέση και άριστη συνεργασία με την Επιτροπή των Εθνικών ομάδων με τους κ.κ, Παπαχρήστο και Βρακά, όπως βέβαια και με τους Γραμμένο-Βακάλη.

Αυτοί είναι εκεί, αυτοί θα αποφασίσουν. Και θα πάρουν την ευθύνη που κάποτε είχαν ο Γκιρτζίκης και οι δικοί του. Μήπως να τους συγκρίνουμε; Ποδοσφαιρικά; Ηθικά; Που και πώς να τους συγκρίνουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου