Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Αποκλειστικό: Η έφεση του Ολυμπιακού που προκαλεί γέλια



Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 61.500 για όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Μόνο 50 χιλιάρικα αφορούσαν το αισχρό πανό για τον Σαββίδη και την οικογένειά του. Κατέθεσαν έφεση προχθές και τα «Κοράκια» βρήκαν το έγγραφο που μας διασκεδάζει σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Για το πανό το Πρωτοβάθμιο της Λίγκας αιτιολόγησε: «Ανάρτηση ξενόγλωσσου υβριστικού πανό. Συνέπεια της αναρτήσεως αυτού του πανό ήταν η καθυστερημένη έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και η προσωρινή διακοπή στο 65ο λεπτό του αγώνα. 

Μετά από αυτό, οι νομικοί του Ολυμπιακού αναφέρουν στην έφεσή τους, κατά γράμμα: «Ο νομοθέτης όπου επιθυμούσε να επιβληθούν οι οποιεσδήποτε ποινές-κυρώσεις λόγω προσωρινής διακοπής, έκανε σαφή αναφορά για «προσωρινή διακοπή». Στην υπό κρίση περίπτωσή  μας η διακοπή που έγινε ήταν προσωρινή και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφαρμοστεί η διάταξη της περιπτώσεως (γ) αλλά αυτή του προοιμίου της διατάξεως που κάνει λόγο για χρηματική ποινή από 5000 ευρώ έως 50.000 ευρώ.
Β) Σε καμία περίπτωση δεν έλαβε χώρα η απαραίτητη διαδικασία που προβλέπεται στο ως άνω άρθρο, ήτοι ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα, συνέχιση της παράβασης παρά τις προειδοποιήσεις και μετά διακοπή του αγώνα».

Και όμως! Αυτά γράφουν οι άνθρωποι που προφανώς έχουν πολλές δουλειές και τα έχουν χάσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου