Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Απάντηση της ΕΠΟ για την αμοιβή του Γραμμένου



Από την Κροατία άνοιξε θέμα, με αφορμή τους αγώνες των Εθνικών ομάδων και τις αμοιβές των προέδρων στις Ομοσπονδίες ποδοσφαίρου. Οι Κροάτες άσκησαν κριτική στον Νταβόρ Σούκερ που είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, με αφορμή την αμοιβή του. Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος άσος επικρίνεται για το γεγονός ότι ενώ είχε πει ότι η θέση του θα είναι αμισθί, αμείβεται με 7.000 ευρώ τον μήνα, χρήματα που είναι περισσότερα κι από εκείνα που λαμβάνει ο πρωθυπουργός της χώρας!

Στο ίδιο ωστόσο δημοσίευμα, της ιστοσελίδας «vecernji.hr», γίνεται αντιδιαστολή με τους μισθούς προέδρων ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών άλλων χωρών, όπως των Σκοπίων και της Ελλάδας. Μάλιστα γίνεται λόγος για αμοιβή ύψους 5.000 ευρώ του Βαγγέλη Γραμμένου για τη θέση του στη προεδρία της ΕΠΟ, κάτι ωστόσο που διαψεύδεται κατηγορηματικά από την Ομοσπονδία.

«Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής παρέχουν σε εθελοντική βάση τις υπηρεσίες τους στην ΕΠΟ. Άλλωστε και ο αθλητικός νόμος της χώρας απαγορεύει ρητά κάθε οικονομική σχέση μεταξύ των αθλητικών ομοσπονδιών και των διοικούντων της», είναι χαρακτηριστικά η θέση της ΕΠΟ για την αναφορά του εν λόγω δημοσιεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου