Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Της πλάκας η απόφαση, της πλάκας ο Πειθαρχικός Κώδικας



Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο τη Λίγκας (αφού πήρε μεταφρασμένο το περιεχόμενο του πανό κατά του Σαββίδη) εξέδωσε απόφαση γι’ αυτή την παράβαση και όλα τα άλλα για τα οποία κατηγορούνταν ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτή αναφέρεται ότι: «Κατόπιν εκδόσεως της υπ’ αριθμ. 275/31-10-2017 μη οριστικής αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, για τη διενέργεια των διαταχθεισών συναφώς συμπληρωματικών αποδείξεων, σας ενημερώνουμε ότι η επαναλαμβανόμενη συζήτηση ενώπιόν μας για τις πειθαρχικές παραβάσεις, που σας έχουν αποδοθεί με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 375/25-10-2017 κλήση μας προς απολογία, η οποία στρέφεται σε βάρος σας, προσδιορίσθηκε, κατόπιν συντμήσεως της προθεσμίας κλητεύσεώς σας σε δώδεκα (12) ώρες, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών της Ε.Π.Ο., κατά τη δικάσιμο της 03ης-11-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:30: συνολική χρηματική ποινή εξήντα μίας χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ».

Το πρόστιμο αυτό για τον Ολυμπιακό, αυτή την τιμωρία για ένα τόσο χυδαίο πανό κατά ενός ανθρώπου, θα το χαρακτήριζε μικρό ακόμη και ο Μαρινάκης!

Δεν είναι δυνατόν να έμαθαν τι έγραφε το πανό και να τιμώρησαν τον Ολυμπιακό με πρόστιμο.

Μετά από αυτή την απόφαση, είναι ξεκάθαρο πώς οι ομάδες και η λίγκα πρέπει να ξαναδούν το θέμα του Πειθαρχικού Κώδικα, ο οποίος για τέτοια ζητήματα πρέπει να αυστηροποιηθεί το  μέγιστο δυνατό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου