Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Καλές και κακές στιγμές από Αρετόπουλο στον θρίαμβο του Ατρομήτου



Είχε τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε αυτή τη διαιτησία του Αρετόπουλου στο Καραϊσκάκη. Ειδικά αυτή τη διαιτησία, σε αυτό το χρονικό σημείο.
Ένας διαιτητής της παλιάς κακιάς γενιάς που συστηματικά έσπρωχνε τον Ολυμπιακό, που θα σφύριζε τώρα ένα παιχνίδι των ερυθρόλευκων, τώρα που βρίσκονται σε κακή περίοδο, αλλά σε μία άλλη φάση της Ελληνικής διαιτησίας.
Έχει αξία ότι ο Ατρόμητος κέρδισε το παιχνίδι με 0-1. Από εκεί και πέρα ο Αρετόπουλος για 60 λεπτά ήταν προσεκτικός και ισορροπημένος. Έπαιζε προσεκτικά 60-40. Με το που έγινε το 0-1 για 10-15 λεπτά ο Τρικαλινός θυμήθηκε τα παλιά! Υπήρχαν φάσεις που ο Ρομαό σήκωσε το χέρι να παραδεχθεί φάουλ που έκανε και ο διαιτητής έδειχνε…. παίζεται! Υπήρχαν φάσεις που ο Γιαννούλης δέχονταν αλλεπάλληλα χτυπήματα και ο διαιτητής έδειχνε… παίζεται. Όλες οι κόντρες και τα πλάγια και τα φάουλ ήταν υπέρ του Ολυμπιακού! Παρολ’ αυτά το 0-1 παρέμεινε και μετά το 80΄ και ο Αρετόπουλος κάπου εκεί σταμάτησε να προκαλεί. Σε αυτό το σημείο δεν «έφαγε» με δύο-τρεις πτώσεις γηπεδούχων για να κερδίσουν πέναλτι.
Σε γενικές γραμμές λοιπόν δεν ήταν ο παλιός κακός-προκλητικός Αρετόπουλος, πέρα από ένα τέταρτο μετά το 0-1 όπου μέχρι και άμυνα έπαιζε μπροστά από σουτ του Βασιλακάκη! Έστω και έτσι είχαμε μία πρόοδο!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου