Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Επίθεση του δικαστή στον υπεύθυνο ασφαλείας του Ολυμπιακού για το πανό



Απίστευτα πράγματα ειπώθηκαν και σήμερα στο Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό όργανο της SuperLeague, με αφορμή την απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το εμετικό πανό κατά του Σαββίδη.

Αυτά που τόλμησε να αναφέρει ο γνωστός… Λίβας, αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού,  εξόργισαν και τον δικαστή.
Πιο συγκεκριμένα ο Παναγόπουλος του Ολυμπιακού τόνισε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sdna: «Δεν ξέρω αν ήταν υβριστικό. Τρέξαμε για να κατέβει μήπως και ήταν υβριστικό. Κανένας δεν μας είπε το περιεχόμενο. Διάβασα κάτι στα σάιτ αλλά δεν θυμάμαι», είπε χαρακτηριστικά!

Ο αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας, αντέδρασε έντονα: «Δεν μιλάτε ειλικρινά τώρα. Μεταξύ μας μιλάμε. Δεν έχετε πληροφορηθεί το περιεχόμενο; Δεν μπορούσατε να το ελέγξετε; Να το κατασχέσετε; Διότι εμφανίστηκε ξανά λίγο αργότερα. Τι είναι η κερκίδα των οργανωμένων; Άβατο;».

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού απάντησε πως «έτσι είναι σε όλα τα γήπεδα», ενώ ο Αργύρης Λίβας πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να μπει η αστυνομία σε μια κερκίδα με δέκα χιλιάδες ανθρώπους να ψάξει να βρει ένα πανό».

Αναφορικά με το περιεχόμενό του και το νομικό ισχυρισμό ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να μείνει ατιμώρητος, ο δικηγόρος της ΠΑΕ υποστήριξε:

«Πήγαμε να κατεβάσουμε το πανό γιατί διέκοψε τον αγώνα ο διαιτητής, χωρίς να ξέρει ούτε εκείνος, ούτε εμείς τι γράφει το πανό. Κανένας δεν γνωρίζει το περιεχόμενο. Ο παρατηρητής, ο διαιτητής, η αστυνομία, ουδείς γράφει στην έκθεσή του το περιεχόμενο του πανό. Και εμείς σήμερα δικαζόμαστε για ένα υβριστικό πανό.

Κακώς κατηγορούμαστε. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι το πανό είναι εξυβριστικό. Άρα δεν έπρεπε καν να κληθούμε. Τυπικά είναι αόριστο το κατηγορητήριο. Δεν δεχόμαστε ότι το πανό είναι εξυβριστικό»!

Αναφορικά με τον σύνθημα: «Κομίνη μπ..έ που….ς γιε», ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος είπε: «Δεν το επιβεβαιώνω, δεν το άκουσα», ενώ ο Αργύρης Λίβας πρόσθεσε: «Αρνούμαστε ότι ακούστηκε υβριστικό σύνθημα για τον Κομίνη».

Σε ό,τι αφορά τα δεκάδες καπνογόνα και τις ρίψεις για τις οποίες κατηγορείται ο Ολυμπιακός, η πλευρά των «ερυθρόλευκων» συνομολόγησε το άναμμα, όχι όμως και τις ρίψεις, με τον δικαστή να απευθύνεται σε εκείνους και να τους λέει: «Έχετε αντιληφθεί ότι απειλούνται βαρύτατες ποινές για το άναμμα των πυρσών;».

Η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Super League αναμένεται την επόμενη εβδομάδα και προβλέπεται να είναι βαρύ πρόστιμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου