Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Το «κατάφερε» κι' αυτό ο Κούγιας: Τριπλό λάθος στην καταγγελία!



Εκεί που λες ότι ο Κούγιας τα έχει κάνει όλα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, πάντα έρχεται κάτι που σε διαψεύδει!

Αυτό το σημερινό πάντως δεν έχει προηγούμενο! Γιατί… λάθη γίνονται, αλλά να κάνεις καταγγελία σε τρία πρόσωπα και να μην πετυχαίνεις ούτε ένα, είναι αδιανόητο!

Ο Κούγιας λοιπόν από τη Δευτέρα κατήγγειλε τον Γιώργο Σαββίδη επειδή προκαλούσε στο γήπεδο, κατήγγειλε και τον Μαουρίτσιο για μία φάση μέσα στο παιχνίδι. Έγραφαν τότε: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός των καταγγελιών εις βάρος πατέρα Σαββίδη, υιού Σαββίδη και Ελ Καντουρί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τους δύο πρώτους και στον Αθλητικό εισαγγελέα για τον Ελ Καντουρί, θα καταθέσει καταγγελία και εις βάρος του Μαουρίτσιο χρησιμοποιώντας ως αποδεικτικά στοιχεία το βίντεο του αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας».

Οι αστοχίες ξεκίνησαν με τον Γιώργο Σαββίδη, που του απάντησε… «μα εγώ δεν ήμουν στην Ελλάδα, πώς με καταγγέλλεις;»

Ο Αλέξης Κούγιας σήμερα Τρίτη, το «διόρθωσε» και τι έγραψε για να το «σώσει»: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα κάνει τελικά καταγγελία κατά του Γεωργίου Σαββίδη, καθώς πληροφορηθήκαμε ότι πράγματι δεν ήταν στο γήπεδο. Στο γήπεδο ήταν ο Νίκος Σαββίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε σε 3 σουίτες 12 ατόμων η κάθε μια με τους καλεσμένους του, οι οποίοι απέφυγαν να δώσουν στοιχεία ταυτότητας. Η σύγχυση προκλήθηκε από το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φιλοξενηθεί ο υιός Σαββίδης και τη συμπεριφορά αυτών των φιλοξενουμένων στις σουίτες κατήγγειλαν οι οπαδοί μας».

ΚΑΙ ΟΜΩΣ… Είναι αλήθεια! Στο γήπεδο δεν ήταν ΟΥΤΕ ο Νίκος Σαββίδης, κάτι που επίσης σχολίασε με πολύ χιούμορ ο αδελφός του Γιώργος: «Ούτε ο Νίκος ήταν εκεί ρε Άλεξ!»

Και τα λάθη στις επίσημες καταγγελίες συνεχίζονται, αφού σήμερα στη Λάρισα κατάλαβαν ότι… στη φάση που επικαλούνται δεν εμπλέκονταν ο Μαουρίτσιο που αρχικά κατήγγειλαν, αλλά ο Σαμπράνο!

Δεν πέτυχαν ούτε έναν! Ξεφτίλισαν κάθε έννοια του λάθους, αλλά τουλάχιστον προκάλεσαν άφθονο γέλιο σε όλη την Ελλάδα!  Τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Σε ευχαριστούμε ρε δικηγόρε. «Φτου σου…» να μην σε ματιάξουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου