Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Επάγγελμα: Διαφημιστές Βασσάρα!



Και ξαφνικά μας προέκυψαν νέοι επαγγελματίες στο χώρο! Για κάποιους λόγους που εκείνοι και το… προϊόν τους ξέρουν, άρχισαν να διαφημίζουν τον Βασσάρα και τις επιτυχίες του στο Ρουμανικό ποδόσφαιρο! Είναι αρχιδιαιτητής ο Κύρος στη Ρουμανία και επειδή ένας Ρουμάνος σφύριξε στον ημιτελικό του παγκόσμιου νέων, άρχισε η διαφήμιση των ικανοτήτων του Κύρου!

Έχουν και άλλα επιχειρήματα. Προσέξτε: «Στη Ρουμανία το πρωτάθλημα παίζεται στα ίσια και το διεκδικούν τρεις ομάδες σε απόσταση ενός πόντου» γράφουν εκείνοι για να τον εκθείασουν. Αυτοί που ποτέ δεν τόλμησαν να θίξουν την παντοκρατορία του Ολυμπιακού που τα είχε διαλύσει όλα και έπαιρνε τον τίτλο περπατώντας. Τότε δεν είχαμε θέμα εδώ, τώρα είναι καλά επειδή στη Ρουμανία έχει ανταγωνισμό!

Γίνονται φοβερά πράγματα. Ο άλλοτε κορυφαίος και ατσαλάκωτος, τώρα που όλα και όλοι του συστήματος κλονίζονται γύρω του, τώρα αρχίζει να βγαίνει από το καβούκι του για να σώσει ό, τι σώζεται. Έχει κριθεί όμως και όσο ψάχνει να βρει στηρίγματα τόσο και περισσότερο εκτίθεται.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου