Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Τα κατάφερε ο Κούγιας. Χωρίς Μολέδο ο ΠΑΟ κόντρα σε Ολυμπιακό



Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με ποινή τριών αγωνιστικών τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέδο για το χτύπημα στον Βασίλη Ρέντζα, στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας. Η τιμωρία επιβλήθηκε μετά την καταγγελία της Λάρισας, κάτι που έγινε τις περασμένες εβδομάδες.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θα ασκήσει έφεση επιδιώκοντας να μειώσει την ποινή. Εφόσον πάντως διατηρηθούν οι τρεις αγωνιστικές, τότε ο Μολέντο θα χάσει με τη σειρά τα ματς με Λαμία (21/10, 20:30) για το πρωτάθλημα, με Αναγέννηση Καρδίτσας (24/10, 17:15) για το Κύπελλο και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (28/10, 19:30) για το πρωτάθλημα.


Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Επέβαλε στον Παναθηναϊκό χρηματική ποινή ύψους 8.500 ευρώ (για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την Λάρισα).

Επέβαλε στον ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Μοντεστό ντα Σίλβα Μολέδο ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 200 ευρώ για πράξη, στον αγώνα Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Λάρισα, που προβλέπεται και τιμωρείται από διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου