Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Παραμένουν Βρύζας και Δέδες στην ΕΠΟ



Ο Βαγγέλης Γραμμένος πρότεινε την παραμονή τους και σήμερα, αυτό υλοποιήθηκε. Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ενισχύει την λειτουργία της Ομοσπονδίας και σήμερα αποφάσισε:  

«-Κατόπιν αιτήματος 29 ενώσεων μελών της και 9 ΠΑΕ της Super League αποφάσισε τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τη Δευτέρα 30/10/2017 και ώρα 10:00, με θέμα «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράσταση ή μη της ΕΠΟ ως πολιτικής αγωγής στη δίκη για την Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή».

-Προχώρησε στη σύσταση Επιτροπής Εθνικών Ομάδων (άρθρο 42 του Καταστατικού) στην οποία θα συμμετέχουν οι Παναγιώτης Παπαχρήστος, Κωνσταντίνος Βρακάς, Άγγελος Δανιήλ, Αθανάσιος Τρομπούκης, Γεώργιος Πανίδης, Γεώργιος Χατζησαρόγλου, Γεώργιος Παπαντζίμας, Πέτρος Κυρζόπουλος.

-Ενέκρινε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη του Κατάρ στις 20/12/2017 εκτός έδρας.

-Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Ευάγγελου Γραμμένου όπως εκτελεί χρέη Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ ο Αλέξανδρος Δέδες και Τεχνικού Διευθυντή Εθνικών Ομάδων ο Ζήσης Βρύζας. Επίσης, ενέκρινε την εισήγηση του κ. Γραμμένου για την πρόσληψη των Ιάκωβου Φιλιππούση ως Διευθυντή Επικοινωνίας, Νικόλαου Μπάρτζη και Αλέξανδρου Χολέβα στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών και των Χαράλαμπου Ζελενίτσα και Θωμά Μεταξά στην Διεύθυνση Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου