Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Χάθηκε η αξιοπιστία στον πόλεμο κατά του Σαββίδη



Το τελευταίο διάστημα ο SKAI και φυσικά ο Κυριάκος Θωμαΐδης έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν εντυπώσεις κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Όποιος βλέπει καταλαβαίνει την αγωνία που βγάζει ο σταθμός για να βρει κάτι εναντίον του ΠΑΟΚ και του προέδρου του.

Χθες και πάλι ο Θωμαΐδης αναφέρθηκε στο θέμα του πλοίου με τα εκατομμύρια τσιγάρα και χωρίς κανένα στοιχείο… αναρωτιόνταν αν πίσω από το φορτίο κρύβεται η ΣΕΚΑΠ του Σαββίδη. Το κόλπο με την λάσπη στον ανεμιστήρα είναι γνωστό σε αυτούς.

Όπως και το Πρώτο Θέμα, έτσι και ο SKAI χωρίς στοιχεία, απλά αναρωτιέται…

Απόδειξη της ένοχης προσπάθειάς τους είναι το ότι δεν διάβασαν την ανακοίνωση της ΣΕΚΑΠ! Και πάλι για να μην χαλάσουν τις εντυπώσεις που δημιούργησαν. (Το πιο πιθανό στο τέλος είναι να ζητάνε και πάλι συγνώμη από τον Ιβάν Σαββίδη).

Η ΣΕΚΑΠ αναφέρει στην ανακοίνωσή της που έχει «κρυφτεί» από όλους:  ««Με έκπληξη διαβάσαμε το άρθρο που προσπαθεί να συνδέσει την ΣΕΚΑΠ με μια υπόθεση 7 μηνών, για την οποία ουδέποτε έχουμε ενημερωθεί από τις Αρχές.

Η εταιρία μας δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν μας έχει ζητηθεί αρμοδίως να παράσχουμε πληροφορίες, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αντιθέτως, αυτοβούλως καταθέσαμε αίτημα στις αρμόδιες αρχές για να λάβουμε τις πληροφορίες της υπόθεσης και θα ερευνήσουμε ενδελεχώς πώς το όνομα της ΣΕΚΑΠ εμπλέκεται σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα, επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για την προστασία των συμφερόντων της εταιρίας».  

3 σχόλια:

  1. Έχουν πολλά να πούνε, εγώ θα τους πω δωσίλογους​, γιατί τέτοια που κάνουν, καλοθελητες ρουφιάνους μόνο μπορώ να τους ονομάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα κανω το δικηγόρο του διαβολου και θα πω το εξής...
    Αφού θίγεται τόσους μήνες ο ιβαν γιατι δε κανει μυνησεις , να τους παρει τα σώβρακα ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουν γινει μυνησεις αδερφε. Βλεπεις να εχουν ξαναβγαλει το θεμα στις ειδησεις? Ο ΣΚΑΙ συγνωμη ζηταγε.

      Διαγραφή