Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Επιστολή -χωρίς ντροπή- για τον Σπάθα! Για τον Ηλία τον Σπάθα…



Κρατηθείτε! Δεν είναι ψέμα, δεν είναι τρολάρισμα! Δυνάμεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου προσπαθούν να θέσουν θέμα επιστροφής του Σπάθα!

Ο Ηλίας Σπάθας (ο γνωστός, του Ιωάννη) δεν έχει σφυρίξει φέτος σε κανένα παιχνίδι! Τελευταία φορά που μας έβαλαν στη διαδικασία να τον υποστούμε, ήταν στις 10/4/2016 σε αγώνα ΠΑΣ-Πλατανιάς. Από εκεί και πέρα δεν του έδωσε παιχνίδι ούτε ο Βασσάρας με τον Γκρούτση.

Και όμως… Ενώ όλοι εμείς έχουμε ηρεμήσει που δεν τον βλέπουμε στα Ελληνικά γήπεδα, υπάρχουν αυτοί που θέτουν θέμα για να τον επαναφέρουν! Πέρα από τα γνωστά Μέσα και τους φίλους του, έχουμε τώρα και την ΕΠΣ Πειραιά!

«Γιατί τον στοχοποιείται;» αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή της Ένωσης που εξέλεξε πρόεδρο τον Γιώργο Ανατολάκη! Ένωση που συνεχίζει να τον ορίζει στους τοπικούς αγώνες! (Τυχεροί...)

«Η μη χρησιμοποίησή του προκαλεί ερωτηματικά στον ποδοσφαιρικό κόσμο και σε ολόκληρη την κοινωνία…» τολμάνε να αναφέρουν! Για ποιον; Για τον Σπάθα! Γι’ αυτόν που την περίοδο Πατέρα έβλεπε «πράσινα» και μετά έφθασε στο σημείο να κάνει 30-40 λάθη υπέρ του Ολυμπιακού στον περιβόητο αγώνα της Τρίπολης!

Μήπως να ετοιμάσουμε και εμείς μία επιστολή και να ζητάμε εξηγήσεις γιατί αυτός εδώ μας ταλαιπώρησε με την παρουσία του στα Ελληνικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας από το 2007 μέχρι και πέρυσι; 



Έστω και έτσι καταλαβαίνουμε –γι’ ακόμη μία φορά- ποιοι θέλουν καθαρό ποδόσφαιρο και ποιοι αναπολούν τα χρόνια της εγκληματικής οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου