Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ο Αλαφούζος στηρίζει και πάλι τον Μαρινάκη!



Απίστευτα πράγματα! Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Η συμμαχία Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ακόμη και για τις πιο δύσκολες υποθέσεις που βαραίνουν τους ερυθρόλευκους.

Πριν από λίγο το sport-fm.gr ιδιοκτησίας Αλαφούζου, ανέβασε κείμενο με τον τίτλο: Οι καταθέσεις του Πλατανιά που «αθωώνουν» τον Ολυμπιακό!

Και όμως! Είναι αλήθεια! Το Μέσο του Αλαφούζου προσπαθεί να παίξει ρόλο στην σοβαρή αυτή υπόθεση υπέρ του Μαρινάκη, υπέρ του Ολυμπιακού.

Που είναι το μεμπτό πέρα την ολοκάθαρη σύμπλευση Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών; Ότι και σε αυτές τις καταθέσεις όλοι σχεδόν οι άνθρωποι του Πλατανιά παραδέχονται ότι έγιναν γεγονότα, ότι υπήρχε μεγάλη ένταση, απλά κάποιοι από αυτούς δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν (μέσα στον πανικό) τι ακριβώς συμβαίνει. Ή δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν φοβούμενοι τι θα ακολουθήσει! Άρα σε καμία περίπτωση δεν στέκει το ότι… αυτές οι καταθέσεις αθωώνουν τον Ολυμπιακό όπως απροκάλυπτα αναφέρει ο τίτλος!

Είτε έτσι, είτε αλλιώς το μπλοκ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού δεν μπορεί πλέον να κρυφθεί! Ακόμη και στην πιο δύσκολη υπόθεση που αφορά τον αγώνα στο Καραϊσκάκη, οι Παναθηναϊκού παίρνουν πλέον ξεκάθαρα το  μέρος του Ολυμπιακού.

Τι θα γίνει όταν τους πάρει χαμπάρι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ένα άλλο θέμα.  

1 σχόλιο: